Sommarpersonal till banan

Vi söker en banarbetare på halvtid under perioden Juni till slutet av Augusti. Arbetstiden är förlagt till förmiddagar vardagar och med schemalagda helger med greenklippning på morgnarna. Är du intresserad av detta hör då av dig till 070-543 15 81 eller via mail till Lars_appelblad@hotmail.com

Du som söker ska ha B-körkort eller förarbevis för EU Moped.

Lön: Timlön enligt avtal

Sista ansökan den 15:e April.

Mvh Lars Appelblad Banchef Norrmjöle Golf

Rekordtidig start tack vare lågt elpris.

Tack vare det låga elpriset har Norrmjöle golfklubb kunnat köra elvärmen på både greener och fairways dygnet runt under hela mars månad.
Detta innebär att banan nu kan öppna för spel rekordtidigt.
Klubben kommer att fira det rekordtidiga öppnandet med gratis greenfee i en vecka för de 100 första gästspelarna, hälsar klubbchef Robert Larsson.
DSC_0077DSC_0046

 

Ny VD Robert Larsson

 

Hej medlemmar och samarbetspartners!
Det känns enormt kul att vara tillbaka i Golfens underbara värld igen efter ett antal års frånvaro.
Jag kommer närmast från ett uppdrag som enhetschef i Umeå Kommun för Obbola Förskolor, ett uppdrag som varit mycket givande och roligt. Dock blev längtan tillbaka till golfen mycket stor och nu ser jag framemot att få börja hos er inom ett par månader.
Jag började min karriär som golftränare på Umeå GK 1988 och har sedan dess varit tränare/pro fram tom 2010. Jag har varit aktiv på ett flertal olika klubbar och anläggningar i Sverige samt en del uppdrag utomlands. Efter tio år i Skåne återvände jag till Umeå 2010 och har sedan dess haft golfen som hobby men är nu mycket sugen på att göra ”come back” i branschen.
Tidigare höjdpunkter är bl.a. uppdraget som landslagscoach för Sverige där de två största framgångarna var när vi tog EM-guld 2002 i Gdansk samt VM-brons 2004 i Puerto Rico. Jag har varit mycket ute på ”touren” och fått se många fantastiska golfbanor och anläggningar och nu vill jag tillföra delar av mina upplevelser och erfarenheter till Norrmjöle GK.
Min ambitionsnivå är mycket hög med ett långsiktigt perspektiv och förhoppning om ett gott samarbete med personal, medlemmar, kommittéer, och sponsorer. Jag ser många möjligheter med golfanläggningen och kommer finnas på plats from 1 april.
Önskar ni komma i kontakt med mig redan nu finns jag att nå telnr. 070-378 19 00 eller rlarsson@telia.com

Vi ses snart!
Er nya VD/Klubbchef
Robert Larsson