Dressade fairways och stödsådda greener.

DSC_0007

Det är mycket på gång just nu och våren har verkligen gjort sitt intåg i Norrmjöle trots att det under dagen kändes lite bitigt då vinden låg på. Vi har haft en väldigt hektisk vecka men vi har framförallt hunnit med väldigt mycket. I tisdags så stödsådde vi samtliga greener och under onsdagen så vertikalskars alla tee så nu får det gärna komma både värme och solsken Read more

Banan öppnar för medlemmar.

Måndag den 20/4 klockan 12.00 öppnar banan med provisoriska greener för Norrmjöles medlemmar. Vi spelar även från provisoriska tee för att spara på teeytorna eftersom tillväxten inte riktigt kommit igång ännu.

Bra att veta och att tänka på.

  • Hål 13 är avstängt då det inte finns utrymme för ett provisoriskt hål.
  • Var rädd om banan, då rundorna inte är handikappgrundande önskar vi att lägesförbättring används vid minsta misstanke om att risk för skada på fairways kan uppstå då det fortfarande kan vara blött på en del ställen.
  • Återplacera uppslagen torv ordentligt så att torvan har en chans att växa fast.
  • Ha roligt och njut, vi har en lång och härlig säsong framför oss och det här är bara början.

  Välkomna !

Rekordtidig start tack vare lågt elpris.

Tack vare det låga elpriset har Norrmjöle golfklubb kunnat köra elvärmen på både greener och fairways dygnet runt under hela mars månad.
Detta innebär att banan nu kan öppna för spel rekordtidigt.
Klubben kommer att fira det rekordtidiga öppnandet med gratis greenfee i en vecka för de 100 första gästspelarna, hälsar klubbchef Robert Larsson.
DSC_0077DSC_0046