Ett slag för barncancerfonden

Under söndagen deltog 38 glada golfare i Ett slag för Barncancerfonden och stöttade deras viktiga arbete. Segrare i A-klassen var Lars-Åke Kjellson och Robert Nyberg vann B-klassen.   Utöver golftävlingen så kunde man stötta Barncancerfonden genom att vara med i en prickskyttetävling med fina priser.

Vi vill även rikta ett stort tack till alla frivilliga som bidragit till det fina prisbordet.

Tillsammans drog vi in över 4000 kr till Barncancerfondens viktiga arbete.

barncancerfonden bild 2

 

Framgångar för Norrmjöle GK

Efter en bra midsommarhelg och inledningen på sista delen av juni månad har våra NmGK Golfare börjat hitta formen.

Vi säger stort grattis till Anniqa Bjersing och Stig Karlsson som vann Jobline Äkta Makar/Sambo med ett mycket bra resultat på -8 slag bättre än Hcp

Inga Sundström svarade även hon för en fantastiskt bra insats på Umeå GK under tisdagen och tog hem segern i Lövö Slaget på 65 netto – bra spelat!

NVGF-Senior Tour avgjordes under onsdagen på Norrmjöle GK där segern i H45-klassen gick till Robert Larsson och H55 vanns av Lars Bläckberg, Axel Lundgren tog hem bästa bruttopris i H75

Vi ser framemot fler framgångar under helgen då 4 och 1 dag startar på fredagkväll.

 

Kom ihåg att ta hand om vår bana på bästa sätt, laga nedslagsmärken, lägg tillbaka uppslagen torv samt släng skräpet i våra sopkärl.

 

Ha en fortsatt bra vecka!

Ny personal på banan

Vi har i dagarna fått förstärkning på banan då sommarpersonalen har börjat anlända. Samtliga är helt nya och har ingen erfarenhet eller väldigt liten erfarenhet av att jobba på en golfbana med allt vad det innebär. En sak som är väldigt viktig är samspelet med golfspelarna, detta är inte alltid helt lätt särskilt när man är ny på jobbet och alla moment känns svåra och kräver lite extra tid och koncentration. Jag ber därför alla om lite extra hänsyn till personalen så att dom  får en positiv upplevelse av detta sommarjobb och att vi då förhoppningsvis även kan få dom att jobba kvar under flera säsonger framöver.

Tack på förhand / Lars